top of page
Εικόνα συγγραφέαeatme

BROWNIES ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ

Έγινε ενημέρωση: 24 Οκτ

Φανταστικό brownie σοκολατένιο με κίτρινη κολοκύθα, για τα πρωινά σου, το απογευματινό σνακ ή να γλυκαθείς στο γραφείο! Θέλεις μόνο ένα μπολ για να το φτιάξεις και πολύ κέφι! Είναι έξτρα σοκολατένιο, η κολοκύθα είναι το μυστικό υλικό σε αυτή την συνταγή για τόσο ζουμερό brownie, χωρίς να την γεύεσαι αφού ψηθεί! Θα ξετρελαθούν όλοι και θα το φτιάχνεις ξανά και ξανά!



ΥΛΙΚΑ

Για τετράγωνο ταψάκι 23x23

400γρ. κίτρινη κολοκύθα σε πουρέ, πολτοποιούμε για να κάνουμε τον πουρέ σε επεξεργαστή τροφίμων κολοκύθα στον ατμό ή βρασμένη 400γρ. μαζί με 1κ.σ. γάλα

1/2 κούπα αλεύρι γ.ο.χ.

1 κούπα ζάχαρη καστανή

1/2 κούπα κακάο άγλυκο σε σκόνη

1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

3 αυγά

4 κ.σ. φυστικοβούτυρο

4 κ.σ. σπορέλαιο

100γρ. κουβερτούρα σε μεγάλα κομμάτια κομμένη



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

_Σε ένα μπολ βάζουμε τον πουρέ κολοκύθας, τα αυγά, το σπορέλαιο, τη ζάχαρη, το φυστικοβούτυρο και με έναν αυγοδάρτη χτυπάμε πολύ καλά να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε και το αλεύρι με το μπέικιν και το αναμιγνύουμε καλά στο μίγμα με μια μαρίς ή ένα κουτάλι.

_Κρατάμε στην άκρη το 1/3 του μίγματος που ετοιμάσαμε και στο υπόλοιπο προσθέτουμε το κακάο και το ανακατεύουμε να ενσωματωθεί καλά στο μίγμα.

_Στρώνουμε το σοκολατένιο μίγμα σε ένα τετράγωνο ταψάκι που αλείψαμε λίγο σπορέλαιο, από πάνω βάζουμε κουταλιές από το λευκό μίγμα που κρατήσαμε στην άκρη και με ένα μαχαίρι κάνουμε κυκλάκια ελαφρά να το ενσωματώσουμε σαν σχέδια. Εναλλακτικά αναμιγνύουμε το κακάο σε όλο το μίγμα χωρίς να κάνουμε την διχρωμία από πάνω.

_Τέλος, βυθίζουμε σε διάφορα σημεία τα κομμάτια κουβερτούρας και βάζουμε να ψηθεί σε προθερμασμένο φούρνο στους 175οC για 30-35'.


Καλά Μαγειρέματα!


 

PUMPKIN CHOCOLATE BROWNIE

Delicious pumpkin chocolate brownie, perfect for breakfast or a sweet treat!


INGREDIENTS

For square pan 23x23

400gr. pumpkin puree

1/2 a cup flour for all uses

1 cup sugar or brown sugar or coconut sugar

1/2 a cup unseewtened cacao powder

1 teaspoon baking powder

3 eggs

4 tablespoons peanut butter

4 tablespoons corn oil

100gr. dark chocolate cut in big pieces


_In a bowl you mix with a whisk the pumpkin puree, sugar, eggs, peanut butter and corn oil well. Then add the flour with the baking powder and blend it to have a smooth mixture. Keep 1/3 of this mixture on the side and add to the rest of it the cacao powder, mix really well.

_Put the chocolate mixture in a baking pan 20x20 on top by spoon add the white mixture we kept aside and with a fork blend by making circles inside the chocolate mixture.

_Finally deep inside the brownie the chocolate pieces all over and put it in the oven to bake in a well pre heated oven at 175οC for 30-35'.



Enjoy!


3.508 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

コメント


bottom of page