Αξιοποιούμε τα τσουρέκια και τα σοκολατένια αυγουλάκια που περίσσεψαν και φτιάχνουμε εύκολα μαζί με μαρμελάδα φράουλα τέλεια πουτίγκα για πρωινό ή και γλυκάκι!
ΥΛΙΚΑ
Για 4 άτομα
μισό τσουρέκι σε φέτες
100ml κρέμα γάλακτος
100ml γάλα πλήρες
6 κ.σ. ζάχαρη
3 αυγά
8 κ.σ. μαρμελάδα φράουλα
1 κ.γ. καστανή ζάχαρη
1 κ.σ. βούτυρο
σοκολαέτνια μίνι αυγά, λαγουδάκια και ό,τι άλλο σοκολατένιο Πασχαλινό μας έχει περισσέψει
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
_Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε την ζάχαρη, το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τα αυγά.
_Σε βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος 20εκ. x 18εκ. περίπου βάζουμε τις φέτες τσουρέκι αλειμμένες με μαρμελάδα φράουλα.
_Περιχύνουμε με το μίγμα με το γάλα και τα αυγά, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και αφήνουμε 30' να σταθεί.
_Μετά ανάμεσα από τις φέτες τσουρέκι βάζουμε διάφορα σοκολατένια μίνι αυγά, λαγουδάκια και ό,τι άλλο έχει περισσέψει από το Πάσχα.
_Πασπαλίζουμε την καστανή ζάχαρη στην επιφάνεια και βάζουμε τη μία κουταλιά βούτυρο μικρά κομματάκια εδώ και κει στην επιφάνεια όλη.
_Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για περίπου 30'-35'.
_Σερβίρουμε ζεστή με λίγο παγωτό αν θέλουμε!
Comments