Απλές και νόστιμες μπανανοτηγανίτες με βρώμη και σοκολάτα, φουντυκοβούτυρο και από πάνω τρίμματα σοκολάτας υγείας και σταγόνες σοκολάτας γάλακτος! Θρεπτικό πρωινό!
ΥΛΙΚΑ
Για 1 μερίδα
1 μπανάνα ώριμη
1 αυγό
4 κ.σ. βρώμη
1κ.σ. κακάο σε σκόνη
1κ.γ. φουντυκοβούτυρο
1 κ.σ. τριμμένη κουβερτούρα με μαχαίρι
1 πρέζα κανέλα
σταγόνες σοκολάτας γάλακτος και τρίμματα κουβερτούρας για σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
_Σε επεξεργαστή τροφίμων χτυπάμε να ομογενοποιηθούν η μπανάνα, η κανέλα, η βρώμη, το αυγό, το κακάο, το φουντυκοβούτυρο.
_Σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά βάζουμε λίγο βούτυρο ή σπορέλαιο και με ένα κουταλάκι του γλυκού βάζουμε από το μίγμα να κάνουμε μίνι τηγανίτες. Αφήνουμς περίπου 1 λεπτό από κάθε πλευρά, καθώς είναι πολύ μικρές μπουκιές και ψήνονται γρήγορα.
_Σερβίρουμε αμέσως ζεστές με τις σταγόνες σοκολάτας από πάνω και τα τρίμματα κουβερτούρας να λιώσουν λιγάκι όσο είναι ζεστές. Βάζουμε στο πλάι και φρέσκια μπανάνα και απολαμβάνουμε!
Καλά Μαγειρέματα!
CHOCOLATE OAT BANANA PANCAKES
INGREDIENTS
1 rip banana
1 egg
4 tablespoons oats
1 tablespoons cacao
1 pinch of cinnamon
1 sweet spoon hazelnut butter
milk chocolate drops and chopped dark chocolate to serve
DIRECTIONS
_In a food prossecor mix together the banana, hazelnut butter, oats, cacao, cinnamon, egg.
_In a non-stick pan add some butter and with a sweet sppon make tiny pancakes. Leave 1 minute on each side to bake and serve hot topping with the milk chocolate drops and chopped dark chocolate!
Comments