Βάλε χρώμα στο φαΐ σου❗️Και μόνο από το υπέροχο κατακόκκινο χρώμα του θέλεις να το δοκιμάσεις❗️Μόλις κάνεις και τη πρώτη βούτα με ψωμί θα ενθουσιαστείς με αυτό το παντζαρένιο χούμους και θα το φτιάχνεις ξανά και ξανά❗️Με καρύδια μέσα είναι ο τέλειος συνδυασμός, σαν ντιπ με πιτούλες, σαν συνοδευτικό με κοτόπουλο, σε μπρουσκέτες με ψητά λαχανικά και ότι άλλο φανταστείτε.
ΥΛΙΚΑ
•100γρ. παντζάρια βρασμένα ή ψημμένα
•100γρ. ρεβύθια βρασμένα
•1/2 σκελίδα σκόρδο
•1 κουτ.της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
•2-3 κουτ.της σούπας ελαιόλαδο
•1 κουτ.γλυκού πάπρικα
•8 καρύδια
•αλάτι
•χτυπάς όλα τα υλικά στο μπλέντερ για 1' μέχρι να έχεις λείο μίγμα.
Σερβίρεις με χοντροσπασμένα καρύδια και ωμό ελαιόλαδο.
Καλά Μαγειρέματα!
BEETROOT HUMMUS
Add colour to your dish! super delicious beetroot hummus with walnuts, beautiful red colour that makes you wanna eat it at once!
INGREDIENTS
100gr beetroot boiled or baked
100gr chickpeas boiled
1/2 a glove of garlic
1 tablespoon balsamic vinegar
2-3 tablespoons extra virgin olive oil
1 tablespoon paprica
8 walnuts
salt
_Beat all ingredients in a blender until you have a smooth mixture. Add some more walunts if needed to make a thicker texture.
_Serve with walnuts in big pieces and raw extra virgin olive oil!
Comments